Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Blog Article
کبد چرب درجهی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالتهای قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بیاشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.
کبد چرب نوعی بیماری کبدی است که در اثر بزرگ شدن کبد بر اثر تجمع چربی در سلولهای آن بروز پیدا میکند. طبیعتا چربی در کبد هر انسانی وجود دارد؛ اما اگر چربی کبدی بیش از ۵ درصد باشد، فرد مبتلا به کبد چرب خواهد بود. بیماری کبد چرب در دو حالت کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی وجود دارد.
کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» میگویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلولهای کبدی بیمار جمع میشوند؛ اما بهطورکلی بیضرر تلقی میشود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.
این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافتهای زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچالهگی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته میشود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق میافتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.
سویا را جایگزین گوشت کنید. گوشت قرمز سرشار از چربیهای اشباع است که میتواند شرایط کبد چرب را وخیمتر کند.
بیوپسی کبد عمدتاً در صورت شک و تردید در تشخیص یا نگرانی از بروز سیروز انجام میشود.
همدردی با اهدای گل و اسباببازی غافلگیرشدن مردم از بالا آمدن آب زایندهرود
در جاده چالوس برف میآید
سه بار در هفته، یک فنجان بروکلی بخورید تا کبدتان سالم بماند.
خاکشیر یکی از راهکارهای طب سنتی برای درمان کبد چرب معرفی شده است.
ورزش منظم و تنظیم وزن: چاقی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب است. ورزش روزمره و پیگیری برنامههای کاهش وزن میتواند به شما در کنترل بیشتر تغییرات چربی در کبد کمک کند.
مصرف داروهای درمان روماتیسم، کورتونها و داروهای حجیم کنندهی عضلات در بدنسازی، از جمله عواملی هستند که زمینهی ابتلا به کبد چرب را فراهم میکنند.
با این حال، کبد چرب میتواند بدون التهاب قابل توجه رخ دهد. در این مرحله، آسیب به طور بالقوه قابل برگشت است.
میتوان گفت در مرحله بعد، کبد به طور کامل ورزش برای کبد چرب از کار میافتد.